https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartbronkhorst.nl/offerte-aanvragen/

Belasting besparen

Belasting besparen voor je erfgenamen? Dat kan op verschillende manieren. Een combinatie daarvan pakt meestal het gunstigst uit. Wij kunnen voor je berekenen en adviseren hoe je nog beter belasting kunt besparen.

Belasting besparen advies

Om goed over belastingbesparing te kunnen adviseren, is voor ons belangrijk inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie. Leeftijd van jou en je partner, de omvang van de bezittingen en eventuele schulden, pensioenaanspraken en verzekeringen zijn relevante gegevens. Maar ook: hoe is de gezinssamenstelling (zijn er ook kinderen uit een eerdere relatie)? En: zijn er kleinkinderen?

Belasting besparen met testament

Belasting besparen kan bijvoorbeeld door een goed testament te maken. Soms wordt er gekozen voor een testament dat uitgaat van het verschuiven van belasting in plaats van besparing. Reden hiervoor kan zijn dat het geld ‘vast’ zit in beleggingen in panden.

Fiscale optimalisering door huwelijkse voorwaarden

Ook huwelijkse voorwaarden zijn van belang. Welke afspraken staan er in de huwelijkse voorwaarden voor het geval een van de partners overlijdt? Als deze huwelijkse voorwaarden fiscaal niet optimaal zijn, kunnen deze worden gewijzigd.

Belasting besparen door te schenken

Door het doen van schenkingen kan je vermogen worden verkleind. Hierdoor betalen erfgenamen straks minder erfbelasting over je vermogen omdat dit kleiner is geworden. Door een papieren schenking blijf je nog de beschikking houden over het geschonken vermogen.

Extra belastingvoordelen: de familiebank

Er kan van extra belastingvoordelen worden geprofiteerd als ouders hun kind helpen met de koop van een huis. Door geld te lenen én te schenken aan het kind kan er voordeel voor de schenkbelasting én de inkomstenbelasting worden behaald. Wij kunnen uitrekenen wat voor jou en je kind het meest gunstig is: geld lenen of geld schenken of een combinatie van beide.

Brochure over belasting besparen

Bekijk hier de brochure over Estate Planning en belastingadvies >>

Belasting besparen met Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen

Belasting besparen? Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen is een Notariskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het besparen van belasting.

Notaris mr. B. Bronkhorst (Bas) is gespecialiseerd in het besparen van belasting. Naast jaren ervaring op het gebied van Estate Planning, heeft notaris Bronkhorst de EPN / Grotius specialisatieopleiding Estate Planning afgerond.

Gratis intakegesprek?

Als dank voor het gesprek, krijgt u van ons een prachtige fles wijn van “Chateau Le Clos du Notaire” cadeau mee naar huis!

Call Now Button