https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartbronkhorst.nl/offerte-aanvragen/

Belastingadvies Estate planning

Belastingadvies is in de basis een specialisme, dat in de praktijk niet los kan worden gezien van de financiële status van uw organisatie. Zowel de huidige financiële status als uw visie op de toekomst heeft een goed ingericht fiscaal fundament nodig.

Advies voor belasting besparen

Om goed over belastingbesparing te kunnen adviseren, is voor ons belangrijk inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie. Leeftijd van jou en je partner, de omvang van de bezittingen en eventuele schulden, pensioenaanspraken en verzekeringen zijn relevante gegevens. Maar ook: hoe is de gezinssamenstelling (zijn er ook kinderen uit een eerdere relatie)? En: zijn er kleinkinderen?

Belasting besparen met testament, huwelijksvoorwaarden en schenkingen

Belasting besparen kan bijvoorbeeld door een goed testament te maken. Soms wordt er gekozen voor een testament dat uitgaat van het verschuiven van belasting in plaats van besparing. Reden hiervoor kan zijn dat het geld ‘vast’ zit in beleggingen in panden. Ook huwelijkse voorwaarden zijn van belang. Welke afspraken staan er in de huwelijkse voorwaarden voor het geval een van de partners overlijdt? Als deze huwelijkse voorwaarden niet optimaal zijn, kunnen deze worden gewijzigd. Door het doen van schenkingen kan je vermogen worden verkleind. Hierdoor betalen erfgenamen straks minder erfbelasting over je vermogen omdat dit kleiner is geworden.

Brochure over belastingadvies

Bekijk hier de brochure over Estate Planning en belastingadvies >>

Belastingadvies van Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen

Belastingadvies? Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen is een Notariskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in estate planning en het besparen van belasting.

Notaris mr. B. Bronkhorst (Bas) is gespecialiseerd in Estate Planning. Naast jaren ervaring op het gebied van Estate Planning, heeft notaris Bronkhorst de EPN / Grotius specialisatieopleiding Estate Planning afgerond.

Gratis intakegesprek?

Als dank voor het gesprek, krijgt u van ons een prachtige fles wijn van “Chateau Le Clos du Notaire” cadeau mee naar huis!

Call Now Button