https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartbronkhorst.nl/offerte-aanvragen/

Levenstestament

Als u van te voren niets regelt, moet er een bewindvoerder worden aangesteld, als u niet meer wilsbekwaam bent. Een veel beter alternatief is om in een levenstestament of algemene notariële volmacht voorzieningen te treffen.

Een levenstestament

U kunt een “levenstestament” opmaken. In uw levenstestament wijst u één of meerdere personen aan die u onvoorwaardelijk vertrouwt. U geeft aan hen een volmacht dan wel opdracht om uw wensen op medisch gebied kenbaar te maken en om goede zorg te organiseren. Daarnaast geeft u volmacht om uw vermogen te beheren, waarbij u uitgebreide instructies kunt geven over de wijze waarop dit dient te gebeuren.

Het levenstestament bestaat uit drie onderdelen:

  • Een of meerdere volmachten voor ondermeer beheer en administratie
  • Nuttige instructies voor degenen die aan de slag moeten met uw levenstestament
  • Eventuele verklaringen ten aanzien van medisch handelen

Brochure over levenstestament

Bekijk hier de brochure over Estate Planning en belastingadvies >>

Een levenstestament opstellen

Weten wat een levenstestament voor u kan betekenen? Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen is een Notariskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in de familiepraktijk en de ondernemingspraktijk. Blankhart & Bronkhorst kan voor u een uitgebreid levenstestament opstellen.

Notaris mr. B. Bronkhorst (Bas) is gespecialiseerd in levenstestamenten. Naast jaren ervaring op het gebied van Estate Planning, heeft notaris Bronkhorst de EPN / Grotius specialisatieopleiding Estate Planning afgerond.

Gratis intakegesprek?

Als dank voor het gesprek, krijgt u van ons een prachtige fles wijn van “Chateau Le Clos du Notaire” cadeau mee naar huis!

Call Now Button