https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartbronkhorst.nl/offerte-aanvragen/

Structureren van vermogen

Vermogen

Het hebben van vermogen kan een dagtaak zijn. U ontleent waarschijnlijk comfort aan uw vermogen, maar u maakt zich wellicht ook zorgen. Over het bijeenhouden van het vermogen, de overdracht naar uw erfgenamen, misschien over ongewenste publiciteit en zeer waarschijnlijk over de fiscaliteit. En u hebt wellicht te maken met allerlei internationale aspecten. Wat komt er kijken bij een emigratie? Met welke aspecten moet u rekening houden als u een woning in het buitenland koopt? Welke voor- en nadelen zijn verbonden aan het verplaatsen van uw vennootschap?

Structuur aanbrengen

Onze medewerkers beschikken over veel voor u relevante kennis en kunde. Zij stellen u vragen om uw gedachten en overwegingen verder vorm te geven. Zij doen u ook suggesties. Ze hebben uiteraard niet de pretentie op al uw vragen direct een antwoord te kunnen geven. Soms zijn vragen zo complex of uitgebreid dat het nodig is om een en ander grondig uit te zoeken. Doel is dat een efficiënte en doelbewuste structurering uw lasten verlicht.

Voorbeeld van structurering van vermogen

U kunt uw vermogen zodanig structureren dat het fiscaal gunstig voor u uitpakt. In plaats van uw vermogen in box 3 te plaatsen, kunt u een spaartaks-BV oprichten, zodat uw vermogen in box 2 komt, hetgeen aanzienlijke voordelen kan opleveren. Ook kunt u uw vermogen in een zogenaamde vrijgestelde beleggingsinstelling (VBI) structureren. Door te werken met een open commanditaire vennootschap, kunt u uw vermogen ook nog anonimiseren.

Brochure over structureren van vermogen

Bekijk hier de brochure over Estate Planning en belastingadvies >>

Structuur advies

Wilt u een structuur aanbrengen in uw vermogen? Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen is een Notariskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het structureren van de vermogensoverdracht en het daarbij besparen van belasting. Waar nodig schakelen we daarbij om u van dienst te zijn ook nog een fiscalist in.

Notaris mr. B. Bronkhorst (Bas) is gespecialiseerd in het structureren van vermogen. Naast jaren ervaring op het gebied van Estate Planning, heeft notaris Bronkhorst de EPN / Grotius specialisatieopleiding Estate Planning afgerond.

Gratis intakegesprek?

Als dank voor het gesprek, krijgt u van ons een prachtige fles wijn van “Chateau Le Clos du Notaire” cadeau mee naar huis!

Call Now Button