https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartenbronkhorstactueel.nl/offerte-aanvragen/
https://blankhartbronkhorst.nl/offerte-aanvragen/
Estate planning

Wij zijn gespecialiseerd in Estate planning

Estate planning

Wij zijn estate planners. Dit houdt in dat wij zijn gespecialiseerd in de fiscale en juridische begeleiding van jouw vermogen, voor nu en in de toekomst. Wij helpen je bij het vinden van antwoorden op vragen als: wie krijgt mijn erfenis, hoeveel belasting wordt daarover betaald en hoe kan ik vermogen in de familie houden?

Uitgangspunt bij onze adviezen over jouw vermogen is natuurlijk jouw persoonlijke situatie. Wat is je leeftijd? Heb je een partner? Wat is er over het delen van vermogen afgesproken in het samenlevingscontract of in de huwelijkse voorwaarden? Heb je kinderen? Zijn die kinderen uit een eerdere relatie? Moeten alle kinderen meedelen in je vermogen? Wil je de kinderen nu al begunstigen of pas na jouw overlijden? Zijn er kleinkinderen die in het vermogen moeten meedelen? Zo zijn er nog heel wat andere aspecten die we meenemen in ons advies.

Voordat we je kunnen adviseren, willen we dus in het belang van een goed advies heel wat van je weten. We vragen je ook naar de hoogte en samenstelling van je vermogen. Ook de familieverhoudingen (zijn er conflicten?, wil je bepaalde familie uitsluiten?) zijn belangrijk voor ons advies en begeleiding. Als we al deze zaken met je hebben doorgenomen, kunnen we berekeningen maken om de verdeling van je vermogen bij schenking of bij overlijden in beeld te brengen. Hoeveel belasting wordt er betaald, maar ook: als je gaat wegschenken hoeveel geld houd je dan voor jezelf over? Naar aanleiding van ons advies is het vaak nodig aanpassingen te doen aan het samenlevingscontract, de huwelijkse voorwaarden, het testament en de verzekeringspolissen. Als je besluit schenkingen te doen, helpen we je met het opstellen van een meerjarig schenkingsplan.

Estate planning gaat over vermogen maar vooral ook over jezelf. Daarmee houden we bij onze adviezen rekening. Een goed geplande toekomst waar je je zeker en prettig bij voelt.

Call Now Button