Het einde van het jaar is in zicht: is jouw administratie op orde?

999
Administratie

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat we vaak even nagaan of alles in onze administratie nog klopt. Zijn alle zaken rondom de woning in orde? Denk je eraan een bedrijf over te nemen komend jaar? Wat als je volgend jaar een nieuwe woning wilt kopen? We zetten de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij, zodat je goed voorbereid en met een gerust hart het nieuwe jaar in kunt!

Wonen

Ondernemen

  • Drie vragen over de verhoogde overdrachtsbelasting voor beleggers
    Vanaf 2023 gaat de overdrachtsbelasting voor een woning die je koopt als belegging of voor een bedrijfspand van 8 procent naar 10,4 procent.
  • Je bedrijf verkopen? Zo zit het met de bedrijfsopvolging
    Als je hebt besloten om je bedrijf te verkopen, kun je daarbij verschillende regelingen treffen. Welke regeling je treft, is afhankelijk van de bedrijfsvorm. Het is belangrijk om te letten op de fiscale uitkomsten bij het verkopen van een bedrijf. We zetten de belangrijke informatie per bedrijfsvorm op een rij.
  • Een bedrijf overnemen: hoe werkt dat?
    Ben je van plan een bestaande onderneming over te nemen? Dit heeft zo zijn voordelen, omdat je weet waar je aan toe bent en je hebt meteen een klantenbestand. Toch zijn er ook zaken die je goed moet onderzoeken, voordat je besluit de zaak over te nemen. We zetten de belangrijkste onderwerpen op een rij.

Testament

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here